Carnavalsvereniging De Meerpoel viert dit jaar haar 5 x 11-jarig jubileum. Wie wordt de nieuwe Regent van het Meerpoelrijk? Tijdens het Prinsenbal op zaterdag 10 november, de avond voor ‘de elfde van de elfde’, onthult en installeert CV De Meerpoel haar 55e Prins. Ter gelegenheid van het jubileum staat dit jaar topartiest Ria Valk op het programma, o.a. bekend van carnavalskrakers Ik heb worstjes op mijn borstjes en Leo. De muziek tijdens deze avond wordt verder ingevuld door DJ’s en liefhebbers van de traditionele carnavalsmuziek ‘TNT’ (Ton Bukkems en Thijs Hendrikx) en de Prinselijke Hofkapel De Meerpoel.

De jeugdcarnaval zal deze avond het spits afbijten met de onthulling van de nieuwe Jeugdprins of ‑prinses. Om 19:15 uur weten we wie de scepter over ’t Meerpoeleke zwaait.

Voorafgaand aan de onthulling van onze nieuwe Regent wordt er afscheid genomen van Prins Niels I en Prinses Dorien. Voor het eerst in haar periode als burgermeester zal burgermeester Blok de scepter overdragen aan de nieuwe Prins. De bekendmaking van de 55e Prins van CV De Meerpoel vindt plaats omstreeks 21:30 uur.

Ook dit jaar kunt u weer deelnemen aan het traditionele Prinsenraoie.

Inmiddels zijn er 5 tips verstrekt:

  • Gin Terpstra
  • Met prinselijke handboeien vastgeketend aan het spoor
  • Hier vind je geen Victorie Boogiewoogie
  • Zulle we het vanaf de zulle maar samendoen?
  • Waarom zijn de mannetjes altijd de mindere

Onder de goede inzenders worden 2 kaartjes voor de Zàonikaovenden 2018 verloot, inclusief 22 consumptiebonnen. Denk je te weten wie de nieuwe Prins wordt? Stuur dan een e-mail naar: prinsenraoie@cvdemeerpoel.nl.