Prinsenbal

//Prinsenbal
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wie wordt de nieuwe Regent van het Meerpoelrijk? Tijdens het Prinsenbal op zaterdag 16 november, onthult en installeert CV De Meerpoel haar 56e Prins. De muziek tijdens deze avond wordt verder ingevuld door DJ’s en liefhebbers van de traditionele carnavalsmuziek ‘TNT’ (Ton Bukkems en Thijs Hendrikx) en de Prinselijke Hofkapel De Meerpoel.

De jeugdcarnaval zal deze avond het spits afbijten met de onthulling van de nieuwe Jeugdprins of ‑prinses. Om 19:15 uur weten we wie de scepter over ’t Meerpoeleke zwaait.

Voorafgaand aan de onthulling van onze nieuwe Regent wordt er afscheid genomen van Prins Lukas I en Prinses Karin. Burgermeester Blok zal de scepter overdragen aan de nieuwe Prins. De bekendmaking van de 56e Prins van CV De Meerpoel vindt plaats omstreeks 21:30 uur. De toegang is gratis.

Ook dit jaar kunt u weer deelnemen aan het traditionele Prinsenraoie.

Hieronder komen de tips te staan voor het Prinsenraoie:

Onder de goede inzenders worden 2 kaartjes voor de Zàonikaovenden 2018 verloot, inclusief 22 consumptiebonnen. Denk je te weten wie de nieuwe Prins wordt? Stuur dan een e-mail naar: prinsenraoie@cvdemeerpoel.nl.