MELD JE NU AAN VOOR DE CARNAVALSKWIS
dit kan nog......
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
't is wir zo'ndag

’t is wir Zo’ndag, op zondag 23 februari 2020.

WIE MAG ZICH DE GROOTSTE CARNAVALSVIERDER VAN SOMEREN NOEMEN?  Doe mee met deze nieuwe knotsgekke unieke interactieve Carnavalskwis in de Kloenktent op het Wilhelminaplein in Someren.

Meld je hier samen met je vrienden, familie, kennissen, buurt en bekenden aan om mee te doen. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan, want VOL=VOL.
Deelname aan de kwis is bijna gratis, voor maar slechts € 2,00 per persoon (maximaal 8 personen) doe je al mee. Wij zorgen voor een geweldige middag vol entertainment waarbij leuke prijzen zijn te winnen. LET OP: JE DEELNAME IS PAS DEFINITIEF ZODRA DE BETALING ONTVANGEN IS OP BANKREKENINGNR. NL18RABO0348.2698.89 t.n.v. carnavalsvereniging de Meerpoel o.v.v. je teamnaam.

The Masked Singers van Someren!

We gaan niet alleen kwissen op zondagmiddag. We hebben ook een vijftal Masked Singers van Someren uitgenodigd om een optreden te komen verzorgen. Raad jij welke BS’er (bekende somerenaar) er achter het masker zit?……. Uit de juiste inzendingen wordt een winnaar getrokken en deze wint een leuke prijs.

Tent open: 14.00 uur.
Aanvang van de kwis: 15.00 uur.

Zorg dat je op tijd bent. De groepen die als eerste binnenkomen ontvangen een geweldig partypakket.

AANMELDEN

Stuur een mail naar KLOENK@CVDEMEERPOEL.NL .
Vermeld daarin je teamnaam, aantal personen (min. 4-max. 8 per team), contactpersoon en mobielnummer