Tijdens het interne gedeelte van de receptie van Prins Lukas en Prins Karin hebben we diverse jubilarissen gehuldigd. Tijdens deze middag ontbraken twee jubilarissen. Albert van den Bosch en Ard Hoppenbrouwers werden tijdens de ledenvergadering alsnog in het zonnetje gezet.

In 1997 trad Albert toe tot het bestuur als penningmeester, een rol die hij begreep en met verve heeft vervuld. Albert deed dit werk op een punctuele wijze en begaf zich liever op de achtergrond. Als penningmeester verliet Albert in 2010 het bestuur. Daarnaast heeft hij diverse andere taken volbracht binnen de Meerpoel. De laatste periode in zijn lidmaatschap is hij vooral actief geweest in de Zàonikaovendcommissie. Tegenwoordig is hij nog altijd actief in de organisatie van de 55+ avond. Na zijn bestuursfunctie is Albert lid geworden van Goud van Oud en we hopen hem daar nog lang als lid van De Meerpoel in ons midden te mogen hebben in goede gezondheid. We feliciteren hem met zijn 22-jarig jubileum!

Met de receptie schitterde Art in zijn afwezigheid vanwege een wintersportvakantie. Desondanks is hij nog altijd bij veel activiteiten aanwezig en daarmee ook een vertrouwd gezicht binnen de carnavalsvereniging; inmiddels alweer 22 jaar lang. Hij was zelfs al diverse jaren lid alvorens hunne vaoder in 2002 Prins werd van De Meerpoel. Natuurlijk is Art al jarenlang trouw lid als trompettist van onze Prinselijke Hofkapel, maar De Meerpoel kan ook vaak op hem rekenen met bouw gerelateerde zaken. Art is gewoon een fijne vent om mee samen te werken of om een gezellig een pilsje mee te pakken aan de bar. We hopen dan ook nog lang van zijn diensten gebruik te mogen maken binnen De Meerpoel. Ook Art feliciteren we met zijn 22-jarig jubileum!

Klik hier voor de foto’s.