Hieronder ontvang je informatie m.b.t. de bonnenverkoop. Let op: het eerste centrale verkoopmoment is eenmalig voorafgaand aan het Prinsenbal! (en niet tijdens de interne afscheidsavond zoals te doen gebruikelijk)

Bonnenbeleid
Centrale verkoopmomenten voor de consumptiebonnen
*  ‘s Avonds voorafgaand van het Prinsenbal
* ‘s Middags voorafgaand aan de Prinsenreceptie
* Carnavalszaterdag

Mocht je op deze momenten toch niet in de gelegenheid zijn bonnen te kopen of indien je tussendoor bonnen wilt kopen, dan zijn er twee opties:

1. Door middel van het overmaken van het geld op rekening NL78RABO0148008720 t.n.v. CV de Meerpoel onder vermelding van je naam en het aantal bonnen. Naast het overmaken van het geld stuur je een mail of bel je naar de ondergetekende dat je het geld overgemaakt hebt, met de vraag wanneer je ze op kunt halen.

2. Door een bestelling te plaatsen bij Ine & Frans van de Ven (0493-494413 of inevandeven2@upcmail.nl). Zij zullen dan met je afstemmen wanneer je de bonnen kunt halen en kunt betalen.

Bij deze doen we aan eenieder het verzoek om tijdens de centrale verkoopmomenten de bonnen te kopen voor het gehele seizoen. Dit maakt de administratie en logistiek aanzienlijk eenvoudiger en hoeven we niemand te belasten met het rondlopen met veel bonnen en/of geld gedurende de activiteiten.

Kosten
Een pakje bonnen (15 stuks) kost op dit moment €30.
Gelieve middels pin te betalen.

Algemene regels inzake bonnen
De bonnen worden alleen gebruikt tijdens activiteiten van CV de Meerpoel, waar geüniformeerd wordt uitgetreden. De enige uitzondering hierop zijn de Zàonikaovenden. Tijdens deze avonden kan men als bezoeker én na afloop zonder uniform met bonnen betalen.
Consumpties betaald met bonnen kunnen enkel worden gehaald door het (geüniformeerd) lid van CV De Meerpoel en dus niet door bijvoorbeeld vrienden of familie.