Deelnemers gezocht voor nieuw televisieprogramma SBS 6

Onderstaande oproep hebben we ontvangen van TV-station Talpa. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 15 november aanmelden door een mail te sturen naar secretariaat@cvdemeerpoel.nl. We geven dan je gegevens door aan Talpa, zodat ze rechtstreeks contact met je kunnen opnemen voor de verdere afstemming

Voor een nieuw studioprogramma van Talpa zijn wij op zoek naar de mooiste, grappigste, extravagantste carnavalskostuums. Kennen jullie mensen uit de omgeving of daarbuiten die gigantisch veel aandacht besteden aan hun carnavalskostuum en ieder jaar weer daarmee uitpakken, veel aandacht besteden aan de realisatie en daarmee tijdens carnaval het publiek weten te verrassen? 

 Dit mogen individuen zijn of groepen die gezamenlijk een thema uitwerken. Het gaat uiteindelijk om de mooiste en grappigste kostuums van mensen die carnaval in hun hart hebben en het samenstellen van een te gekke outfit tot vakmanschap verheffen. Gezamenlijk gaan zij vlak voor carnaval een verkiezing aan voor een jury met drie BN’ers die het beste kostuum van 2020 kiezen.

 Het programma zal vlak voor carnaval in het voorjaar van 2020 primetime op SBS6 uitgezonden gaan worden. Eindelijk gaan we carnaval op landelijke televisie in het mooiste studiolicht zetten. We willen graag prachtige verhalen vertellen met mooie intrigerende en extravagante mensen in de provincies die carnaval vieren!