Zeven september was het eindelijk zo ver, we mochten weer op pad met de Meerpoel. Ik mocht dit keer mee met d’n Anhang. Heel het jaar door al samen op pad geweest en veel lol gehad samen, dus dat moest goed komen!

Na de koffie bij Ons Café werden we in twee groepen verdeeld en kregen we een lijst met 35 opdrachten. Het was dus de bedoeling dat we van al deze opdrachten foto’s maakten en deze doorstuurden naar Pia. Ook kregen we geld mee om een drankje te nuttigen op het terras. Waar wij achteraf helemaal geen tijd voor hadden. We waren namelijk de hele tijd bezig geweest met onze opdrachten.

De andere groep had het geluk om Mandy in het midden te hebben en de opdracht met zoveel mogelijk mensen op de wc kon uitvoeren met de Raad van Elf leden. Wat voor een mooie foto zorgden!

Ook was er om 17.00 een geheime opdracht op het Wilhelminaplein. Daar zaten Helma en Annelou op ons te wachten en moesten we een zo lang mogelijke kledinglijn maken binnen 10 minuten. Geniaal om te zien wat er dan allemaal gebeurd. Iedereen sprint alle kanten op om zoveel mogelijk kledingstukken bij elkaar te sprokkelen. Onze groep had Ons Café leeg geplunderd en de andere groep de Egelantier en Wijnbar GIJS (heb niet heel goed op kunnen letten, was natuurlijk druk met vastknopen van de kleren). Maar niet alleen vanuit de kroegen kwam vanalles tevoorschijn…

Onze volgende locatie was bij Jos en Helma thuis. Hier stonden twee jongens met broodjes en wraps met verschillende soorten vlees van de bbq. Hier zijn uiteindelijk ook de mannen aangesloten. Vervolgens zijn we samen naar onze laatste locatie gefietst: Feestzaal ‘De Oude Smederij’.

Tijdens de fanclub avond van de hofkapel hadden Willem, Davy en Daan geboden op onze dienst ‘een Quiz’. Hier zijn we de avond mee gestart, daarna kregen we als Anhang te horen welke groep er had gewonnen en werden alle foto’s van die middag getoond. Vervolgens kwam onze Hofkapel en hebben we tot in de late uurtjes gebuurt, gezongen, gedronken en gehost.

Super leuk om iedereen weer te zien en gesproken te hebben. En leuk om zo laat in ‘ons seizoen’ nog een echte carnavalsavond te hebben! Ik heb dan ook weer enorm genoten! Anhang, Raad van 11 en bestuur bedankt weer!!

Liefs Prinses Karin