Hallo allemaal,

We willen de fruitschalenactie opnieuw onder jullie aandacht brengen!

De appelactie op 6 oktober 2018 heeft er weer voor gezorgd dat ook het aankomende carnavaljaar weer een 55- tal fruitschalen bezorgd kunnen worden bij mensen in Someren. Een mooi symbolisch aantal in ons 55-jarig jubileum.

Op donderdag 21 februari 2019  gaan we samen de fruitschalen bezorgen. Wil je met het Prinsenpaar en het bestuur mee, geef je dan voor 7 februari bij ons op. Op woensdag 20 februari 2019 worden de fruitschalen weer door ons opgemaakt. Heb je zin om mee te helpen, geef het ons door. We beginnen om 19.00uur.

Mocht je namen hebben van iemand waarvan je denkt dat hij/zij best eens een fruitschaal mag krijgen, vanwege ziekte, eenzaamheid of om een warm hart toe te dragen, geef deze namen dan a.u.b. door. Graag met juiste adres en een korte beschrijving. We gaan hier vertrouwelijk mee om.

We proberen ieder jaar een lijst samen te stellen met nieuwe mensen. Het kan dus zijn dat mensen die aan ons worden doorgegeven niet op de lijst komen omdat ze in de voorgaande jaren al een fruitschaal hebben ontvangen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Groetjes Wendy Swinkels en Mandy van Bussel

Aanmelden kan via: mandy@bouwbedrijfdobu.nl