Harrie Aarts draagt het Groot-Meesterschap over; Harrie Peeters ontvangt ‘uiltje’ als 22-jarig lid

/, Nieuws/Harrie Aarts draagt het Groot-Meesterschap over; Harrie Peeters ontvangt ‘uiltje’ als 22-jarig lid

Harrie Aarts draagt het Groot-Meesterschap over; Harrie Peeters ontvangt ‘uiltje’ als 22-jarig lid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandagavond 9 april hebben we stil gestaan bij twee gebeurtenissen binnen de vereniging. Harrie Aarts heeft tijdens de vergadering en public aangegeven dat het na 15 jaar het Groot-Meesterschap gaat overdragen. Harrie, al bijna 50 jaar lid van CV De Meerpoel en vele functies binnen de vereniging vervuld, heeft vanaf 2013 met veel toewijding het voorzitterschap van de Grootofficieren vervuld. De aanwezige Grootofficieren in de orde van het Meerpoelrijk werden naar voren gehaald voor de verkiezing van de nieuwe voorzitter. Door Harrie aangeprezen werd het stokje overgedragen aan Ad de Jongh, die deze met veel enthousiasme ontving. Tevens werd door Grootofficier Louis van den Bosch aangegeven dat eventuele gegadigden die bijzondere verdiensten voor de vereniging hebben gehad, als kandidaat Groot-Officier bij Ad de Jongh kunnen worden aangedragen.

Tijdens het interne gedeelte van de receptie van Prins Niels en Prinses Dorien hebben we de diverse jubilarissen gehuldigd. Tijdens deze middag ontbrak één van deze jubilarissen: Harrie Peeters. Harrie, op d’n 11e vd 11e in het jaar 1996 officieel lid geworden van de Meerpoel, is afgelopen jaar dus 22 jaar lid van de vereniging. Als blijk van waardering werd hem tijdens de vergadering het traditionele uiltje overhandigd: het is een symbool van wijsheid voor de 2 x 11 jaren inzet die ook hij in onze vereniging geschonken heeft. Iets waar hij en ‘zijn’ kapel trots op mogen zijn.

Als bestuur en ongetwijfeld alle leden van de CV danken wij Harrie en Harrie voor hun geweldige inzet en toewijding, en wensen wij Ad heel veel succes als Groot-Meester.

2018-04-10T11:31:49+00:0010 apr 2018|Geen categorie, Nieuws|