‘t Meerpoeleke heeft alle hens aan dek!

Na het verschijnen van de laatste ZZ in maart van dit jaar hebben we het seizoen met de jeugd gezellig afgesloten tijdens een avondje bowlen. Wat hadden we toch een gezellige jeugdbende bij elkaar! Zij zullen nog helpen bij de appelactie en daarna is de jeugdcarnaval voor hen echt voorbij.

Helaas hebben Annick, Ingrid, Irma en Nancy besloten te stoppen bij ’t Meerpoeleke. Via deze weg willen wij ze nogmaals danken voor hun jarenlange inzet en enthousiasme.

Gelukkig is Loes van Diepen bij de commissie gekomen, zal Joost van den Heuvel ons komend jaar helpen en hebben we komende week een gesprek met een mogelijke stagiaire. Op die manier gaan we zorgen dat we alle activiteiten weer keurig kunnen verzorgen.

Uiteraard zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang. Nog voordat de aanmeldperiode sloot hadden we al voldoende inschrijvingen. Een luxe die we al jaren niet gehad hebben. Kei fijn! Binnenkort is de eerste bijeenkomst met de jeugd en gaan we ons opmaken voor het prinsenbal. Wij hebben er veel zin in en de jeugd staat te popelen.

We gaan er met z’n allen een schitterend carnavalsseizoen van maken!

Doe met ons mee!

’t Meerpoeleke