Zaterdagavond 16 november, is Pim van Otterdijk onthuld en geïnstalleerd als de 56e Prins van carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren. Prins Pim d’n Uurste is 32 jaar, zoon van Ben en Annie, geboren en getogen in Someren en woont samen met Moniek Raijmakers aan de Dellerweg 14.

De avond startte eerder met de onthulling van de nieuwe Jeugdprinses Lynn en Jeugdadjudant Mare. Vervolgens werd er afscheid genomen van Prins Lukas I en Prinses Karin. Zij hebben het fantastisch gedaan afgelopen jubileumjaar en dragen de scepter over aan hun opvolgers. Burgermeester Dilia Blok zag hoe Prins Pim I om 21:30 uur uit het Meerpoelschip verscheen.

De kersverse Prins is opgegroeid in Someren en opgevoed door ouders Ben en Annie van Otterdijk. Hij werkt als Accountmanager bij Refresco te Maarheeze. Pim is een echte sporter: hij is jarenlang actief voetballer geweest bij SVS, maar door een blessure is hij daar nu niet meer actief in. Wel is hij assistent-trainer van het 2e, en is hij nu heel actief in het wielrennen en hardlopen. Verder is hij bestuurslid van JOEK en voornamelijk verantwoordelijk bij PAF, dit is Parkeren, Afzettingen en Faciliteiten. Pim is carnaval niet onbekend. Hij is medeoprichter en zes jaar Vorst geweest van CV Locomotion. Hij vindt hij het geweldig om samen met Moniek mooie reizen te maken.

Prinses Moniek is Productmanager bij de Belastingdienst. Zij heeft jarenlang paardgereden en is ook actief lid van de JOEK. Zij is verantwoordelijk voor de M&E, Markt en Evenementen. Ook is zij medeorganisator van Zummer Park. Verder doet ze actief aan Yoga en is gek om lekker op de bank films en series te bekijken. Moniek is in 2018 de 2e Burgemeester Kloenk geweest op het Kloenk-festival.

Prins Pim d’n Uurste regeert over het Meerpoelrijk met als lijfspreuk:

Nào 55 jaor is het moment daor, eindelijk ne Prins mi rooi haor

Na de onthulling werd het kersverse Prinsenpaar gefeliciteerd door familie, vrienden en vele betrokkenen van de carnavalsvereniging. Onder muzikaal genot van liefhebbers van de traditionele carnavalsmuziek Ton Bukkems en Thijs Hendrikx (TNT) en de Prinselijke Hofkapel werd goed gefeest in zalencentrum Centraal.

Klik hier voor meer informatie over Prins Pim I.
Klik hier voor uitleg over de tips.
Klik hier voor de foto’s van het Prinsenbal