De Pluukes winnaars van het 14e Reundje Meerpoel

//De Pluukes winnaars van het 14e Reundje Meerpoel

De Pluukes winnaars van het 14e Reundje Meerpoel

Na een succesvolle, drukbezochte eerste dag van het Grouwt Zummers Kloenkfestival, volgde op zondag 11 februari het Reundje Meerpoel. Alle deelnemende groepen startten in de Kloenktent op het Wilhelminaplein, om daarna hun ronde te lopen langs de kasteleins in de Meerpoel.  

Overal muziek

In de grote zaal van De Ruchte werden de deelnemende gezelschappen begroet door presentator Jan Strik, de jury en Prins Niels I van Carnavalsvereniging de Meerpoel. Prinselijke Hofkapel De Meerpoel zorgde voor de vrolijke noot. Daarnaast liepen er zes kapellen door het centrum van Someren om de deelnemers muzikaal te ondersteunen. VTOP uit Eindhoven, de Merweboertjes uit Dordrecht, de RotDweilers uit Bemmel, de Valleibloazers uit Amersfoort, Blaoskapel de Hurkers uit Eindhoven en Nog1Keer uit Dordrecht reisden af naar de Meerpoel en maakten er één groot feest van.

Jurering

In De Ruchte was het grote podium gereserveerd voor de deelnemers die zich met een liedje en/of dansje wilden presenteren aan de jury. Voor het eerst waren er ook jurypunten verdienen met de Facebook-opdracht. Hiervoor plaatsen zij een foto of video van hun eerste Reundje op de Facebook-pagina van Reundje Meerpoel 2018.

Jury Reundje Meerpoel 2018 in de RuchteDeelnemers Reundje Meerpoel 2018 CV de Blokkers

Prijsuitreiking

Na de kroegentocht door het Meerpoelrijk verzamelden de deelnemers zich vanaf 19.00 uur in de Kloenktent op het Wilhelminaplein, waar juryvoorzitter Ad van Seggelen rond 20.11 uur onder grote belangstelling de prijswinnaars bekend maakte. Na de prijsuitreiking werd er nog een lekker feestje gebouwd in de feesttent met onder andere Feestband Ruizzz.

De uitslag van het 14e Reundje Meerpoel:

  1. De Pluukes
  2. De Korfballers
  3. CV de Blokkers

Aanmoedigingsprijs: Bond Tegen Griep

Deelnemende groep Reundje Meerpoel 2018 Bond tegen GriepDeelnemende groep Reundje Meerpoel 2018 De Pluukes

Foto’s

Bekijk meer foto’s van het Reundje Meerpoel 2018.

2018-02-17T14:17:56+00:0012 feb 2018|Nieuws|