Wie wordt de nieuwe Regent van het Meerpoelrijk? Tijdens het Prinsenbal op zaterdag 16 november onthult en installeert CV De Meerpoel haar 56e Prins. De muziek tijdens deze avond wordt verder ingevuld door DJ’s en liefhebbers van de traditionele carnavalsmuziek ‘TNT’ (Ton Bukkems en Thijs Henderikx) en de Prinselijke Hofkapel De Meerpoel.

De jeugdcarnaval zal deze avond het spits afbijten met de onthulling van de nieuwe Jeugdprins of ‑prinses. Om 19:15 uur weten we wie de scepter over ’t Meerpoeleke zwaait.

Voorafgaand aan de onthulling van onze nieuwe Regent wordt er afscheid genomen van Prins Lukas I en Prinses Karin. Onze burgemeester Blok zal de scepter overdragen aan de nieuwe Prins. De bekendmaking van de 56e Prins van CV De Meerpoel vindt plaats omstreeks 21:30 uur.

Tevens is deze avond het eerste centrale verkoopmoment van de bonnen. Hierover vindt u verder in de nieuwsbrief meer informatie.

Ook dit jaar kunt u weer deelnemen aan het traditionele Prinsenraoie.

Inmiddels zijn er 5 tips verstrekt:

  • Hij is een trage drinker
  • De peen van het gros is hem onbekend
  • Zij bouwt geen kastelen
  • Hij heeft regelmatig een WC-Experience
  • Ik krijg een dipje van die oude tijd

Onder de goede inzenders worden 2 kaartjes voor de Zàonikaovenden 2020 verloot, inclusief 22 consumptiebonnen. Denk je te weten wie de nieuwe Prins wordt? Stuur dan een e-mail naar: prinsenraoie@cvdemeerpoel.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer en kom op zaterdag 16 november om 20.00 uur naar zalencentrum Centraal!!