Aangezien de Prinsengarde al jaren traditioneel de derde dinsdag in september Prinsjesdag viert, is er vanuit de ex prinsessen het idee ontstaan om ook een Prinsesjes(mid)dag te organiseren. Prinses Karin leek het wel leuk om dit te organiseren. Samen met ex-prinses Lieke en ex-prinses Marij vormden ze de organisatie van deze eerste Prinsesjes(mid)dag. Er werd besloten om deze dag te organiseren op de derde dinsdag in september wanneer ook traditioneel de Prinsjesdag is. Aangezien ze nog geen ex-prinses is, mocht ze ’s avonds niet mee naar onze ex-prinsen.

Om 13.00 uur verzamelden we met een behoorlijk aantal ex prinsessen bij Marij. Mooie opkomst voor een eerste keer. Met z’n allen vertrokken we op de fiets naar Herberg de Coeckepanne in Lierop. Daar werden we ontvangen met een lekker kopje koffie.

Vervolgens moesten we aan de slag. Cecile Bennenbroek (Just CC) gaf een workshop “stippen”. Dat was natuurlijk geen “punt” voor ons creatievelingen 🙂 . Iedereen ging vol enthousiasme aan de slag met stippen in allerlei soorten en maten. Hoe krijg je zoveel vrouwen stil? Met stip op nummer 1, deze workshop natuurlijk.

Na een smakelijke onderbreking van lekkere hapjes en een lekker wijntje, werd er weer vrolijk verder gestipt. Maar goed dat de route naar het volgende adres al was uitgestippeld……

Er zijn heel wat mooie creaties gestippeld zoals jullie op de foto’s kunnen zien. Na afloop nog even wat gezellig nageborreld en vervolgens op de fiets naar onze prinsen…. benieuwd wie er Kunning was geworden….

Het was, met stip op nr. 1, de leukste Prinsejes(mid)dag, ooit en zeker voor herhaling vatbaar.