Iedereen kei bedankt

Wat hebben we toch weer een prachtig seizoen gehad. Het lijkt nog wel de dag van gisteren dat prins Lukas en prinses Karin bekend werden gemaakt op het Prinsenbal. Vanaf dag één hebben zij gestraald en wat hebben we een prinsenpaar gehad waar de Meerpoel heel trots op kan zijn. Ik hoop dat we nog lang van jullie mogen genieten. Zij waren zeker een jubileum prinsenpaar waardig.

Ook dit jaar heb ik heel veel kunnen genieten van onze jeugd. Prins Stef heeft het voortreffelijk gedaan en ondanks de moeilijke voorbereiding hebben we ook dit jaar weer een voltallige jeugdraad bij elkaar kunnen krijgen. Zeker een applaus waard voor onze jeugdcommissie.

Een fantastisch woord van dank voor onze prinselijke buurt. Wat hebben zij zich fantastisch ingezet. Ondanks dat iedereen in de buurt elkaar nog niet zo goed kende, is er nu zelfs al een heuse buurtvereniging opgericht en gaan zij met elkaar nog mooie tijden tegemoet. Helaas hebben ze niet de prijs van de mooist versierde buurt mogen ontvangen, deze was zeker wel op zijn plaats geweest, maar wie weet volgend jaar weer een kans. Ook hoe ze met ons mee het carnavalsfeest hebben gevierd was ronduit fantastisch. Ze zijn er alle dagen bij geweest en hebben met volle teugen genoten en wij ook van hun aanwezigheid. Prinselijke buurt; hartelijk bedankt!

En zeker een dankwoord voor de vrienden van ons prinsenpaar. Zij hebben ook de buurt bijgestaan en we hebben ze vele dagen mogen zien tijdens de carnaval. Een erg enthousiaste groep en ik weet zeker dat we die de komende jaren nog veel gaan zien.

En natuurlijk ook het hele bestuur. Om zo’n grote vereniging in goede banen te leiden moet er veel werk verzet worden. Iedereen heeft hier een grote bijdrage aan geleverd.

Ook een woord van dank voor allen die mee gedaan en/of geholpen hebben aan de optocht. Geweldig was die dit jaar en ik hoop dat we dit de komende jaren door kunnen trekken en dat de optocht in onze Meerpoel behouden blijft.

Het was een seizoen met vele hoogtepunten. Nog eenmaal wil ik iedereen bedanken die op welke wijze dan ook ons heeft ondersteund. Hieruit blijkt wel weer wat voor een geweldige vereniging we hebben waar we veel met elkaar kunnen delen.

We gaan de komende weken en maanden nog veel leuke activiteiten samen beleven en ik hoop vele van jullie daar weer bij te mogen begroeten.

WANT CARNAVAL DAT VIEREN WE SAMEN!

ALAAF
Vorst Boudewijn