Op 16 november werd ik gekozen als jeugdprinses van de Meerpoel. Ik was super blij, want mijn achterneef en achternicht zijn ook al jeugdprins en -prinses geweest bij de Meerpoel en ik wilde dit ook dolgraag. We hebben in de tijd tot de carnaval heel veel activiteiten gedaan; recepties, fotoshoots en interviews. Ook zijn we naar Bavaria geweest. Op 12 januari hadden we onze eigen receptie. Mijn familie had een liedje gemaakt met een clip, de andere familie hadden allemaal tiktoks gemaakt en de ouders hadden ook een liedje met een clip. In de week voor de carnaval hadden we een interview bij Siris en we waren bij Eegelshoeve geweest. Eindelijk was het zover, carnavalsvrijdag. Eerst waren prins Pim en prinses Moniek bij ons op school geweest, ’s avonds gingen we naar de kerk en daarna hadden we de Sleuteloverdracht in de Ruchte. We moesten dansjes doen en toen kregen prins Pim en prinses Moniek de sleutel van Meerpoelland. Op zaterdag hadden we de optocht in Lierop en bij Ons café een spelletjesavond met de Pompers. Op zondag waren we vrij en dat was eigenlijk best wel fijn want dan kon ik uitrusten. Toen was het maandag en was het zover, ze kwamen me ophalen met de carnavalswagen, want we hadden de optocht in Someren met daarna een feestje met de Kaauw Voetjes in de Ruchte. En op dinsdag hadden we carnavalsbal in de Ruchte. Ook daar mochten we opkomen met de liedjes die je had doorgegeven alleen kwamen er dit keer een paar carnavalsfoto’s bij. Toen werden ik en Mare gedeïnstalleerd. Eerst was Mare aan de beurt, haar veren en scepter werden afgenomen en daarna bij mij en ik moest mijn prinsenonderscheiding ook inleveren. Toen moesten we allemaal heel hard huilen. Later bij ons café moest ik nog de sleutel inleveren en m’n cape en m’n steek en toen was het echt voorbij. We hadden allemaal sjaaltjes gekregen van onze ouders met onze naam erop, toen kregen we ook nog een watervaste stift en toen mochten we onze namen op alle sjaaltjes schrijven.

Dit was een carnaval om nooit te vergeten

ALAAF!!!

Jeugdprinses Lynn